another-way-kamin model-s3

svaki

BMB Invest predstavlja novi proizvod - Another Way®

Drvena biomasa, najčešće dostupna kao cjepano drvo, najrasprostranjeniji je 100% obnovljivi izvore energije, ekološki i ekonomski prihvatljiv. I vi ga možete koristiti u svom domu s novom vrstom kamina Another Way®. Grijanje s drvom neće vas nikada iznevjeriti jer je neovisno o struji, regulaciji i ostalim energetskim sistemima. Sve što vam treba je kamin. Bilo da se radi o novogradnji, pa ste u projekt unutrašnjeg uređenja uključili kamin ili želite ugraditi kamin u postojeći objekt, rješenje možete pronaći u novom sistemu kamina, koji je patentirala tvrtka BMB Invest, Another Way®.

MODULARNI SISTEM KAMINA
Another Way® nudi rješenje pomoću kojeg možete graditi u modularnom sustavu. Zahvaljujući posebnim građevno-fizikalnim karakteristikama elemenata od laganog betona kao što su toplinska izolacija, mala težina, velika otpornost, mogu se ostvariti vlastite konstrukcije i ideje. Kamini Another Way® mogu zbog svoje modularnosti zadovoljiti različitim zahtjevima prostora uključujući zaštitu od požara i stabilnost. Korištenjem modula kamina Another Way® arhitekti i dizajneri interijera imaju novi alat za dizajniranje prostora. Moguća je ugradnja svakog ložišta kamina različitih proizvođača.

Različiti završni dekorativni materijali kao što su žbuka, opeka, keramičke pločice, prirodni kamen ili čak drvo mogu se aplicirati na Another Way® elemente. Another Way® elementi ne trebaju dodatnu toplinsku izolaciju poput kamene vune, time je osigurana čista konvekcija zraka u prostoru.


TESTIRANO

Tüv - München DIN EN 13229
Tüv - München DIN EN 13240
AGES- Austria
ZAK - Ljubljana


Posjetite našu novu web stranicu za unutarnje kamine.

www.another-way.eu/hr

BMB predstavlja novi proizvod Another Way u Klagenfurtu na sajmu.